Om JV UTVIKLING

JV Utvikling AS tilbyr en rekke tjenester innenfor forvaltning av fast eiendom, inkludert eiendomsutvikling, eiendomsinvesteringer og eiendomsforvaltning.

JV Utvikling AS er etablert av gründer og eiendomsutvikler Jack Valleraune.

Valleraune har en lang karriere innenfor anleggs- og eiendomsbransjen. Som en av grunnleggerne bak Park & Anlegg i Sarpsborg i 1997, var han med på å bygge opp selskapet fra grunnen av. Selskapet er i dag en av de ledende innenfor anleggsvirksomhet i regionen. I dag fortsetter Valleraune å være en aktiv eiendomsutvikler,  og jobber med flere spennende prosjekter, gjennom selskapet JV Utvikling AS.

Gjennom samarbeid med sterke partnere har selskapet lykkes med å utvikle spennende eiendomsprosjekter. Blant annet står selskapet bak byggingen av 50 leiligheter på Sandbukta Terrasse på Hafslundsøy i samarbeid med Halden Boligbyggelag. En suksess hvor leilighetene raskt ble solgt ut.

I tillegg har JV Utvikling AS et stort prosjekt på Fagerholt i Idd, Halden. Dette byggefeltet består av 56 tomter med utsikt mot Iddefjorden, og nesten samtlige tomter er solgt i løpet av tre år.

Et nytt tilskudd til JV Utvikling AS sin portefølje er Kulås Terrasse 6 i Sarpsborg – et samarbeid med Halden Boligbyggelag og Høvik Holding AS. Her planlegges det 10 nye boliger.

JV Utvikling består også av JV Anlegg og JV Eiendom. Les mer:

KONTAKT OSS

JV UTVIKLING AS

Grønnlia 17

1739 BORGENHAUGEN
Tlf. +47 941 30 300

©Suveren Kommunikasjon